Historie

HISTORIE

Efter et længere tilløb og tidligere medlemsskab af anden MC klub besluttede vores founder Jesper, at annoncerere på Internettet efter ligesindede, der også søgte en uafhængig H-D klub i København. Udgangspunktet var en hygge- og køreklub, og efter et par indledende møder med flere interesserede, flyttede det ikke rigtigt noget.

 

I løbet af foråret 2007 designede klubbens co founder René "Crazy" www.hdcc.dk, og efter blot en måned var der 42 tilmeldte brugere

på hjemmesiden. Grundlaget for en Københavner klub var helt sikkert til stede. En kommende stiftende generalforsamling ville vise om det var nysgerrige eller oprigtige interesserede "klub" bikere.

 

 

Den 4. juli 2007 stiftede 19 medlemmer Harley-Davidson Club Copenhagen. Oktober 2007 fik Harley-Davidson Club Copenhagen sit første klubhus i Valby. Desværre var placeringen mindre heldig, og da vores såkaldte naboer var nogle idioter, var det kun op ad bakke. Vi  besluttede kort efter at finde nogle lokaler, der var mere passende.

HDCC 2007

Marts 2008 fik vi mulighed for at leje 150m2 i Københavns nordvest kvarter.

 

Endnu en gang måtte vi knokle med istandsættelse, og resultatet var da også nærmest perfekt.

 

I løbet af 2008 måtte vi konstatere at vi ikke kunne hedde "Harley-Davidson" Club Copenhagen, og med risiko for et sagsanlæg besluttede vi at ændre navnet til H.D.C.C. Ved samme lejligheden valgte vi at søge om godkendelse af vores mærke i bikerfonden og i dag er vi kendt som HDCC MC.

Efter grundige overvejelser besluttede vi i sensommeren 2009 at flytte fra Nørrebro til mindre, men mere passende lokaler i Bagsværd. Tilbagemeldingerne fra gode venner og bekendte i andre klubber har været positive. Dog var denne lokation på lånt tid, da området var en del af den nye lokalplan i Bagsværd.

nytklubhus2012

Alle gode gange fire... Eller hvad?

 

Den 1. marts 2012 flyttede vi ind i en ejendom i Glostrup, sydvest for København.  En ejendom hvor der er plads til alle vores aktiviteter; Vinterfest, Oktoberfest og div. grillaftner samt stumpemarked. Ligeledes er der plads til at have overnattende gæster i telt på grunden.

 

Siden etableringen  af klubben, har vi sagt farvel til flere tidligere medlemmer. Dem er vi naturligvis taknemmelige over vi har lært at kende, og uden dem var vi ikke hvor vi er i dag.

 

President HDCC MC