"Skal der gang i festen, skal der flammer på vesten"

HDCC MC

"Vi er hvem vi siger vi er, hverken mere eller mindre"

HDCC MC

"If you want to go fast - go alone. If you want to go far - go together"

HDCC MC

HDCC Anno 2008

Det første fællesbillede af medlemmerne fra HDCC MC. Billedet er taget i klubbens første klubhus i Valby bag ved CAPS.

Jesper

Founder

Jesper startede HDCC flere år før stiftelsesdatoen, men først efter d. 4/7 - 2007 blev HDCC MC en realitet med 19 stiftende medlemmer. Jesper var klubbens første president.

René 'Crazy'

President

René og Jesper fik kontakt i 2007, og efter en snak med Jesper, lavede René den hjemmeside, der for alvor fik gang i HDCC. René er nuværende president i klubben.

Klubhuset på Nørrebro

Klubhuset på Nørrebro, var klubbens 2 klubhus. Pga. rocker/bandekrigen blev Nørrebro for usikker, og efter 2 år flyttede klubben igen.

Historien

Efter et længere tilløb og tidligere medlemskab af anden MC klub besluttede vores founder Jesper, at annoncere på Internettet efter ligesindede, der også søgte en uafhængig H-D klub i København. Udgangspunktet var en hygge- og køreklub, og efter et par indledende møder med flere interesserede, flyttede det ikke rigtigt noget.

I løbet af foråret 2007 designede klubbens co founder René “Crazy” www.hdcc.dk, og efter blot en måned var der 42 tilmeldte brugere på hjemmesiden. Grundlaget for en Københavner klub var helt sikkert til stede. En kommende stiftende generalforsamling ville vise om det var nysgerrige eller oprigtige interesserede “klub” bikere.

 

Læs mere...

Den 4. juli 2007 stiftede 19 medlemmer Harley-Davidson Club Copenhagen. Oktober 2007 fik Harley-Davidson Club Copenhagen sit første klubhus i Valby. Desværre var placeringen mindre heldig, og da vores såkaldte naboer var nogle idioter, var det kun op ad bakke. Vi besluttede kort efter at finde nogle lokaler, der var mere passende.

Marts 2008 fik vi mulighed for at leje 150m2 i Københavns nordvest kvarter.

Endnu en gang måtte vi knokle med istandsættelse, og resultatet var da også nærmest perfekt.

I løbet af 2008 måtte vi konstatere at vi ikke kunne hedde “Harley-Davidson” Club Copenhagen, og med risiko for et sagsanlæg besluttede vi at ændre navnet til H·D·C·C. Ved samme lejligheden valgte vi at søge om godkendelse af vores mærke i bikerfonden og i dag er vi kendt som H·D·C·C MC.

Efter grundige overvejelser besluttede vi i sensommeren 2009 at flytte fra Nørrebro til mindre, men mere passende lokaler i Bagsværd. Tilbagemeldingerne fra gode venner og bekendte i andre klubber har været positive. Dog var denne lokation på lånt tid, da området var en del af den nye lokalplan i Bagsværd.

Alle gode gange fire… Eller hvad?

Den 1. marts 2012 flyttede vi ind i en ejendom i Glostrup, sydvest for København. En ejendom hvor der er plads til alle vores aktiviteter; Vinterfest, Oktoberfest og div. grillaftner samt stumpemarked. Ligeledes er der plads til at have overnattende gæster i telt på grunden.

Siden etableringen af klubben, har vi sagt farvel til flere tidligere medlemmer. Dem er vi naturligvis taknemmelige over vi har lært at kende, og uden dem var vi ikke hvor vi er i dag.

René “Crazy”
President
H·D·C·C MC

Del denne side!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.